E.T.D.F.L. – hrvatsko izdanje

The E.T.D.F.L.

Popis frekvencija za elektroterapiju na hrvatskome

Loading...
Uvod u E.T.D.F.L.               ©ETDFL.COM  2020

https://Zapper-Pro.si

Popis frekvencija ETD (The Electro Therapy Device Edition Frequency List (kolovoz 2020. – 2022.) korisnicima ETD-a služi kao jasan i sveobuhvatan priručnik za uporabu uređaja za elektroterapiju protiv raznih bolesti i tegoba, uključujući nametnike, bakterije i viruse.

Knjigu ETDFL sastavili su medicinski istraživači koji upotrebljavaju Dr. Rife profesionalne uređaje u kombinaciji s Quantum SCIO biorezonantnim uređajima za otkrivanje i bilježenje frekvencije koji su se pokazali uspješnima u liječenju stvarnih pacijenata. Pri svakom uspješnom liječenju liječnici bilježe sklopove frekvencija pojedinih bolesti i zatim ih zapišu u tu knjigu – popis ETDFL (The Electro Therapy Device Frequency List).

Frekvencije u ovoj knjizi, dakle, odražavaju uspješno liječenje pomoću uređaja za elektroterapiju. Možda nisu uvijek lijek za bolest, ali frekvencijske terapije zasigurno pomažu u ublažavanju mnogih bolesti i drugih zdravstvenih tegoba. Mnoge bolesti, osobito povezane s nametnicima, mogu se liječiti i izliječiti uz pomoć specifičnih frekvencijskih programa navedenih u popisu ETDFL.

Sve frekvencije u toj knjizi navedene su u hercima (Hz). Raspon analognog uređaja Zapper-Pro jest od 1 Hz do 999999 Hz (približno 1 MHz). Zapisane frekvencije unosite izravno u svoj analogni frekvencijski uređaj Zapper-Pro. U Zapper-Pro unesite sklopove frekvencija iz te knjižice za poboljšanje simptoma, pomoć u liječenju raznih bolesti ili drugih tjelesnih tegoba.

E.T.D.F.L. Projekt               ©ETDFL.COM  2020

https://Zapper-Pro.si

E.T.D.F.L. je stalan projekt 12 klinika diljem svijeta koje upotrebljavaju Quantum SCIO biorezonantni uređaj za snimanje frekvencija bolesti stvarnih pacijenata, a zatim navode 10 najtočnijih frekvencija pogodnih za liječenje frekvencijskim uređajem.

Projekt je započeo je 2006. godine kad je prvi popis frekvencija CAFL (Consolidated Annotated Frequency List) ukinut.

ETDFL je postao novi popis koji sada upotrebljava više od 100.000 korisnika diljem svijeta. Točnost frekvencija očituje se u pozitivnim rezultatima korisnika koji ih upotrebljavaju u klinikama i domovima u svim zemljama svijeta.

ETDFL se ažurira jedanput na godinu. Najnovije verzije PDF-a dostupne su na etdfl.com i na hrvatskome na Zapper-Pro.hr.

Uređaj Zapper-Pro kompatibilan je s ETDFL-om.

Ako želite više informacija navedenih ovdje, istražite dalje uz pomoć izvornog engleskoga ETDFL popisa frekvencija.

ETDFL 2020. – 2022., sažetak ažuriranja               ©ETDFL.COM  2020

https://Zapper-Pro.si

ETDFL 2020. sadržava potpuno ažuriranje svih frekvencija. ETDFL 2020. prvo je veliko ažuriranje frekvencija od 2017.

Frekvencije su ažurirane na veću točnost. Neke su frekvencije ostale iste uz manje prilagodbe, a druge su djelomično ili potpuno zamijenjene novijim potvrđenim skupovima frekvencija.

Potpuno su ažurirane frekvencije koronavirusa prema genskoj raznolikosti, specifičnosti vrste, proširenosti infekcija i lokaciji pojavljivanja.

ETDFL sadržava 10 frekvencija po pojedinoj dijagnozi, nametniku, bolesnom stanju ili simptomu.

Sve skupine frekvencija poredane su od najniže do najviše frekvencije.

Ograničenje odgovornosti               ©ETDFL.COM  2020

https://Zapper-Pro.si

E.T.D.F.L. (ETDFL.com) i Zapper-Pro.si ne jamče da će frekvencije Royal Rife u ovoj knjizi izliječiti bilo kakve bolesti ili bolesna stanja. ETDFL popis vodič je koji je sastavilo medicinsko osoblje za elektroterapiju koje je već imalo uspješne rezultate na svakoj od navedenih specifičnih frekvencija.

The E.T.D.F.L.

Popis frekvencija za elektroterapiju na hrvatskome

Loading...