Načelo Rada Zappera

Načelo rada Zappera poznato je više od jednog stoljeća. Na tome su radili mnogi vrhunski znanstvenici i istraživači poput Nikole Tesle, Royala R. Rifea, Georgesa Lakhovskog, Hulde R. Clark i mnogih drugih. Zapper uništava patogene organizme (nametnike, gljivice, bakterije, viruse…) u ljudskom tijelu bez oštećenja ljudskih stanica.

Kad se ti patogeni organizmi eliminiraju, snaga samoizlječenja tijela znatno se povećava, što rezultira zdravljem u vrlo kratkom vremenu. Zapper čisti krv i limfnu tekućinu, kanale glavnih organa, stijenke crijeva i želuca te središnji živčani sustav od patogenih organizama, što gotovo odmah podiže imunosni sustav i tijelo počinje liječiti.

Svi živi organizmi imaju karakteristično frekvencijsko područje u kojem emitiraju neku vrstu električnog “potpisa” ili električnog “otiska prsta”.

Viši organizmi imaju višu frekvenciju i njihov opseg je širi. Frekvencijsko područje patogenih organizama znatno je ispod donjeg praga ljudskih frekvencija.

Svi mikroorganizmi i manji organizmi koji su izloženi vlastitoj frekvenciji koju odašilje Zapper uginu u roku od nekoliko minuta. To su “podudarne frekvencije” ili fenomen “biološke rezonancije”, koji je koban za nametnike.

 Elektrifikacija krvi:

Crvene (eritrociti) i bijele (leukociti) krvne stanice međusobno komuniciraju električnim signalima jer svaka stanica u tijelu ima svoj električni naboj. Krvne stanice bolesne osobe spajaju se i gotovo su nepokretne. Znamo da su eritrociti i leukociti vrlo važni za opskrbu stanica kisikom i za obranu tijela. Uz pomoć Zappera krvne stanice se pune energijom, što povoljno utječe na podizanje imunosnog sustava.

Energiziranje tijela s pomoću Zappera:

Čovjek u svojem tijelu ima energetske meridijane, koji se najviše upotrebljavaju u akupunkturi i akupresuri (refleksoterapija). Električni signali koji velikom brzinom prolaze kroz te kanale djeluju dvosmjerno: pokazuju stanje pojedinog organa, a djelovanjem u određenim točkama te iste organe mogu potaknuti na bolje funkcioniranje. Budući da su završeci svih “niti” tog “energetskog autobusa” na rukama i nogama, Zapper stimulira sve naše organe.

Ljudi nemaju na stotine različitih bolesti i poremećaja. Imamo samo dvije! Tvari koje unosimo u tijelo hranom i svjesno dišući te otrovi / neprirodne kemikalije koje udišemo i/ili jedemo nesvjesno.

Živa bića su velika i mala: od crva koje možemo vidjeti do mikroskopskih bakterija, virusa i gljivica. Nežive su stvari onečišćivači u zraku, hrani, zubnim metalima i proizvodima za tijelo. Ako u tijelo unesemo puno tih zagađivača, slabi njegova sposobnost da se riješi živih napadača. I tako postupno, kako postajemo stariji ili bolesniji, napadači u tijelu dolaze na vrh i preuzimaju vlast. Ne gubite hrabrost ako imate lupus, cerebralnu paralizu ili bilo koju bolest koja zvuči komplicirano. Svaka je bolest primjer istog procesa.

Dobra je vijest da naše tijelo može vratiti snagu. Pomažemo mu uklanjanjem onečišćivača. Srećom, ne moramo sami odraditi sav posao, samo mu moramo pomoći. Naše tijelo ima čudesnu moć da se samo očistiti. Zdravlje se vraća, a čak se i starenje mijenja.

Nametnike u nama, dakle, možemo uništiti. Veći je izazov spriječiti novu infekciju. Onečišćivače je moguće otkriti u samo nekoliko dana, što nam daje dovoljno vremena da preokrenemo sudbinu svakog pacijenta.

Nametnici se mogu ukloniti s pomoću Zappera, odgovarajućim biljem i načinom života. O nama ovisi što ćemo i kako učiniti za sebe.