Zapper-Pro

Sve ima svoju frekvenciju. Bez obzira na stanje i osjećanje, možemo si pomoći uređajem izrađenim na načelu analogne tehnologije čija je uporaba jednostavna i razumljiva za korisnika.

Zapper-Pro ciljani je uređaj s gotovo neograničenim mogućnostima postavki ili programiranja. Nije riječ samo o klasičnoj terapiji protiv nametnika, nego o cjelovitom tretmanu čovjeka.

Zapper-Pro djeluje i preventivno i kurativno te pomaže u otklanjanju uzroka slabosti. Naš tim prenosi znanje o posljednjih 100 godina rada s frekvencijama s uređajem koji je nadgradnja svih dosadašnjih uređaja.

Royal Rife i Phillip Hoyland

Glavni učinci uređaja Zapper-Pro:

  • uništavanje virusa, nametnika i bakterija u određenim dijelovima tijela
  • jačanje imunosnog sustava
  • poboljšanje općeg osjećanja i stanja tijela
  • ubrzanje procesa liječenja
  • detoksikacija unutrašnjih organa
  • otklanjanje bolova
  • pomoć u liječenju raznih bolesti.

Zapper-Pro programiran je s odabranim frekvencijama. Više o programiranju možete pročitati ovdje.

Zapper-Pro može upotrebljavati cijela obitelj svaki dan. Uređaj može provoditi terapiju s jednim ili dva para elektroda (bakrene ručke, elektroprovodljive rukavice, čarape, narukvice i steznici za koljena), a terapiju mogu provoditi i dvije osobe istodobno. Možemo čak dodati Teslinu skalarnu ploču koja u radijusu od oko jednog i pol metra odašilje skalarne valove. Svaka se terapija sastoji od deset frekvencija odabranih iz ETDFL literature na USB štapiću (priloženom Zapper-Pro pri kupnji) i na našoj mrežnoj stranici. Svaka terapija traje 30 minuta po jednom programu (10 frekvencija, svake 3 minute). Istodobno u uređaju može biti do 10 programa koji se mogu po želji promijeniti u bilo kojem trenutku s pomoću priložene tipkovnice.

Katkad je pretraživanje frekvencija jednostavno (npr. prehlada, pronađete frekvencije i programirate u određeni program). Složenije pretraživanje (na primjer, upala pluća, koja se može liječiti različitim izborima) tretira se prvo osnovnim programom, zatim bakterijom koja je uzročnik i na kraju programom za jačanje imunosnog sustava. Teža bolest može se tretirati navedenim trima odabranim skupinama frekvencija; jednom ujutro, drugom u podne, trećom navečer.

Naše zdravlje i osjećanje u velikoj mjeri ovise o tome kako funkcionira naš imunosni sustav. Kad dobro funkcionira, njegov kontrolni mehanizam prepoznaje štetne napadače ili strane stanice i počinje ih uklanjati. Kad imunosni sustav zbog različitih razloga oslabi, dolazi do zdravstvenih problema.