Frekvencije kao potpora imunosnom sustavu

Frekvencije i njihova pomoć u liječenju nisu nešto novo. Tehnički opis prvog Rife Zappera predstavljen je u časopisu Science 1931. godine. Početci frekvencijskih terapija sežu u 1934. godinu, kad je skupina vodećih američkih bakteriologa i liječnika pod vodstvom dr. Royala Raymonda Rifea uz pomoć prvog Zappera tretirala mikroorganizme na oboljelom od raka i utvrdila da su ti mikroorganizmi ubrzo bili uništeni. Nakon toga je uslijedilo razdoblje uspješnih terapija kod velikog broja pacijenata (postupci su opisani u godišnjim izvješćima ustanove Smithsonian). Velik uspjeh te metode liječenja nažalost ugrozio je financijske interese mnogih znanstvenika, a svi oni koji su primjenjivali tu novu tehnologiju bili su prisiljeni napustiti je.

Počeo je progon od Američke liječničke udruge i cenzuriranje svih članaka u medicinskim časopisima. Svi zagovornici metode i poznati bakteriolozi bili su ismijavani i ignorirani. Nastala je duga tišina, od više desetljeća, o liječenju raka. Nasreću, dokumenti o tim postupcima očuvani su i dokazuju da su postupci bili uspješni, testirani i klinički ispitani.

Istraživanja su nastavljena 1950. na Medicinskom institutu u Pennsylvaniji, a predstavljena na Međunarodnoj mikrobiološkoj konferenciji u Rimu. Unatoč zabrani istraživanja su bila opisana u više časopisa uključujući New York Times.

Frekvencijama su se bavili i mnogi drugi znanstvenici, među njima i dr. Beck, dr. Lakhovsky, a krajem prošlog stoljeća i dr. Hulda R. Clark. Rezultat je zajedničkog rada popis frekvencija svih patogenih organizama objavljen u popisu The Electro Therapy Device Frequency List koji se ažurira svake godine. Riječ je o projektu ETDFL sa sjedištem u Berlinu, Njemačka. Podatci su dobiveni iz 12 klinika za biorezonanciju iz cijelog svijeta u kojima se bilježe frekvencije bolesti stvarnih pacijenata. Prema podatcima o uspješnosti, oni generiraju 10 najtočnijih frekvencija koje se smatraju pogodnima za terapije analognim uređajem Zapper-Pro. Uspješnost frekvencija ogleda se u pozitivnim rezultatima uporabe u klinikama i domovima diljem svijeta.

Sve ima svoju frekvenciju. Bez obzira na stanje i osjećanje, možemo si pomoći uređajem izrađenim na načelu analogne tehnologije čija je uporaba jednostavna i razumljiva za korisnika. Zapper-Pro ciljani je uređaj s gotovo neograničenim mogućnostima postavki ili programiranja. Nije riječ samo o klasičnoj terapiji protiv nametnika, nego i o cjelovitom tretmanu čovjeka. Zapper-Pro djeluje i preventivno i kurativno te pomaže u otklanjanju uzroka slabosti. Naš tim prenosi znanje o posljednjih 100 godina rada s frekvencijama s uređajem koji je nadgradnja svih dosadašnjih uređaja.

Da bismo razumjeli što u osnovi radimo Zapperom Pro, moramo barem laički razumjeti pojmove nametnika, bakterija i virusa.

Nametnici su mikroorganizmi koji žive na drugom organizmu domaćinu ili u njemu. Nametnici koji žive u nama i na nama iskorištavaju naše hranjive tvari, a pritom u naše tijelo izlučuju razne bakterije i viruse koji su uzročnici mnogih bolesti. U uklanjanju nametnika pomažemo si tako da nakon dijagnosticiranja bolesti pronađemo pravilne frekvencije, unesemo ih u Zapper-Pro i provodimo terapije. Znamo li naziv nametnika, potražimo i njegove frekvencije i učinimo terapije.

Bakterije su mikroorganizmi sveprisutni u različitim oblicima u našem životnom prostoru. Čovjek ima golemu količinu bakterija u crijevnoj flori i na koži. Većina njih je korisna, a loše bakterije u zdrave osobe imunosni sustav lako uklanja. Neke patogene bakterije uzrokuju zarazne bolesti. Štetne bakterije uzrokuju nadutost, plinove, proljev, zatvor, opći umor, gubitak apetita, nesanicu i mnoge druge bolesti. Bakterije u našem tijelu izlučuju štetne toksine koji su uzrok svega navedenog. Najčešći izvori bakterija su izmet nametnika, hrana i voda, nezdrava usna šupljina i opća (ne)higijena ruku i tijela. Bakterije uklanjamo tako da ih prvo dijagnosticiramo, u tablici pronađemo odgovarajuću frekvenciju i uklonimo ih uređajem Zapper Pro. Možemo primijeniti i frekvencije simptoma bolesti (npr. kronični umor) i provoditi terapije uređajem Zapper Pro.

Virusi su vrlo mali uzročnici bolesti koji se mogu razmnožiti samo u živim stanicama jer sami nemaju stanične mehanizme potrebne za vlastito razmnožavanje. Virusi mogu zaraziti sve vrste organizama, od bakterija do gljivicabiljakaživotinja. Mnogi virusi uzrokuju zarazne bolesti jer svojim djelovanjem negativno utječu na stanice domaćina koje se od njih brane različitim imunosnim mehanizmima. Neki virusi ne uzrokuju vidljiva oštećenja na domaćinu pa se razmnožavaju neopaženo. Viruse iz tijela uklanjamo tako da ih prvo identificiramo laboratorijskom pretragom ili prema simptomu bolesti pronađemo odgovarajuće frekvencije i unesemo u Zapper Pro te provedemo terapiju. Budući da virusi žive u stanicama, nisu nam posve dostupni Zapperom. Dopiremo samo do onih koji su se zaglavili u prijelazima stanica. Ostatak će eliminirati sama stanica ako nema novih izvana.

Zapper-Pro može upotrebljavati cijela obitelj svaki dan. Uređaj može provoditi terapiju s jednim ili dva para elektroda (bakrene ručke, elektroprovodljive rukavice, čarape, narukvice i steznici za koljena), a terapiju mogu provoditi i dvije osobe istodobno. Možemo čak dodati Teslinu skalarnu ploču koja u radijusu od oko jednog i pol metra odašilje skalarne valove. Svaka se terapija sastoji od deset frekvencija odabranih iz ETDFL literature (na USB štapiću priloženom Zapper-Pro pri kupnji) i na našoj mrežnoj stranici. Svaka terapija traje 30 minuta po jednom programu (10 frekvencija, svake 3 minute). Istodobno u uređaju može biti do 10 programa koji se mogu po želji promijeniti u bilo kojem trenutku s pomoću priložene tipkovnice.

Katkad je pretraživanje frekvencija jednostavno (npr. prehlada, pronađete frekvencije i programirate u određeni program). Složenije pretraživanje (na primjer, upala pluća, koja se može liječiti različitim izborima) tretira se prvo osnovnim programom, zatim bakterijom koja je uzročnik i na kraju programom za jačanje imunosnog sustava. Kompliciranija bolest može se tretirati navedenim trima odabranim skupinama frekvencija; jednom ujutro, drugom u podne, trećom navečer.

Naše zdravlje i osjećanje u velikoj mjeri ovise o tome kako funkcionira naš imunosni sustav. Kad dobro funkcionira, njegov kontrolni mehanizam prepoznaje štetne napadače ili strane stanice i počinje ih uklanjati. Kad imunosni sustav zbog različitih razloga oslabi, dolazi do zdravstvenih problema. Zapper-Pro s ciljanim frekvencijama, ovisno o odabranoj opremi – uključujući skalarnu energiju – može osigurati energetsku potporu imunosnom sustavu i povećati njegovu sposobnost zaštite tijela. Zato je preporučljivo da uz programe za različita bolesna stanja uvijek provodite i programe za potporu imunosnom sustavu.

Marko Črnivec, Zapper-Pro
+386 31 320 693

https://zapper-pro.hr
info@zapper-pro.hr
marko.crnivec@gmail.com

Write a Comment