Ograničenje odgovornosti

Uređaji Zapper nisu medicinska pomagala. Vlasnik mrežne stranice nije odgovoran ni za kakve štetne posljedice uporabe. MARCUS, Marko Črnivec, s. p. nije odgovoran za točnost sadržaja na mrežnoj stranici ni za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu na osnovi uporabe ovih sadržaja. MARCUS, Marko Črnivec, s. p. trudit će se za točnost, ažurnost i potpunost podataka sadržanih na ovim stranicama, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu pravilnost, ažurnost i potpunost. MARCUS, Marko Črnivec, s. p. može mijenjati ove stranice u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti te ne preuzima nikakvu odgovornost za posljedice tih izmjena. Korisnik upotrebljava sve sadržaje i usluge na mrežnoj stranici na vlastitu odgovornost.

Zapper, Zapper-Pro i ostali proizvodi koji su dostupni u internetskoj trgovini nisu zamjena za posjet liječniku. Tvrdnje su sažete prema metodi dr. sc. Hulde Clark. Ne preuzimamo odgovornost u vezi s terapijom. Sve informacije na web stranici zapper-pro.hr su isključivo prijenos informacija iz drugih izvora.

Uređaji iz internetske trgovine namijenjeni su isključivo u duhovne i istraživačke svrhe. Svaka neprimjerena uporaba isključivi je rizik i odgovornost korisnika.

Proizvođač Status d. o. o. iz Metlike i njegovi zastupnici izričito se odriču svake odgovornosti za bilo kakvu neprimjerenu uporabu proizvoda dostupnih u internetskoj trgovini. Sve informacije na cijeloj mrežnoj stranici zapper-pro.hr i u priloženim uputama za pojedine proizvode isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene za zamjenu savjeta koje vam daje vaš liječnik ili ljekarnik.

Dobivene informacije ni u kojem se slučaju ne smiju upotrebljavati za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih tegoba ili bolesti ili za propisivanje lijekova. Ako imate ili sumnjate da biste mogli imati zdravstveni problem, odmah se obratite svojem liječniku. Nijedan od uređaja spomenutih na cijeloj mrežnoj stranici zapper-pro.hr nije namijenjen za dijagnosticiranje, liječenje ili sprječavanje bilo koje bolesti ili simptoma.

Ne odgovaramo za sadržaj komentara i mišljenja koja objavljuju posjetitelji mrežne stranice zapper-pro.hr. Objavljeni komentari osobna su mišljenja posjetitelja te stranice.