Mrežna Trgovina

F-Gen

450.00

F-Gen je frekvencijski generator s devet frekvencija koji proizvodi pulsirajuće magnetsko polje preko dviju zavojnica i šalje ga u prostor.

Pulsirajuća energija magnetskog polja blagotvorno utječe na svaku živu stanicu u organizmu. Djeluje na fleksibilnost stanične membrane koja je posljedično propusnija izmjeni tvari, kao i za hranjive tvari u stanicama i izlučevine iz njih.

Frekvencijski generator upotrebljava se u svakodnevnom 30-minutnom načinu rada za kratke seanse pri vježbanju, izvođenju joge ili samo za bolje osjećanje i ravnotežu tijela.

Noćni 10-satni način rada obično se primjenjuje u spavaćim sobama sa Schumanovom frekvencijom od 7,83 Hz ili frekvencijom od 1,2 Hz za neutraliziranje električnog zračenja (smoga).

Više o F-Gen-u pročitajte ovdje.

Kategorija:

Opis

F-Gen je frekvencijski generator s devet frekvencija koji proizvodi pulsirajuće magnetsko polje preko dviju zavojnica i šalje ga u prostor. Sastoji se od generatora frekvencija s mogućnošću izbora devet frekvencija i dva vremena, 30 minuta i 10 sati. Generator se napaja preko adaptera 220/12 V i prenosi generirani signal na zaredom spojene zavojnice. Prva s otpornom od 5 Ohm jest Teslina zavojnica koja odašilje skalarni signal, druga zavojnica s otporom od 45 Ohm odašilje u prostor pulsirajuće magnetsko polje i produljuje domet skalarnog signala tako da je ukupno radno polje oko 5 m od uređaja F-Gen.

Frekvencije i uporaba

 • 1.2 Hz pripada skupini delta-valova, tj. vrlo niskih frekvencija. Osnovna je svrha dnevne i noćne uporabe neutraliziranje elektrosmoga i zračenja u prostoru te rasterećenje organizma od stresa uzrokovanog djelovanjem tog smoga. U području te frekvencije jest poboljšanje reumatoidnog artritisa, glavobolje, bolova u mišićima i venama (sažeto s popisa CAFL xREF).
 • 7.83 Hz (Schumanova frekvencija) jest frekvencija Zemljina prirodnog magnetskog polja. To se polje u posljednje vrijeme mijenja i povećava do 20 Hz, što je za nas ljude jako stresno. Djelovanjem te frekvencije u prostoru dobivamo prirodno povoljno okružje za ljude. Frekvencija se svrstava među alfa moždane valove i potiče duboki san, fizičku i duhovnu ravnotežu i opću smirenost. Kad se upotrebljava tijekom vježbanja, povoljno utječe na elastičnost i snagu mišića. Prema CAFL-ovom popisu pomaže u poboljšanju stanja aritmije, angine pektoris, depresije, nesanice i lošeg stanja živčanog sustava.
 • 396 Hz, prva u skupini drevnih tonskih ljestvica, frekvencije univerzuma ili solfeggio ljestvice koja se upotrebljava u sakralnoj glazbi gregorijanskih korala. Tonovi te ljestvice pjevani u harmoniji označavali su duhovni blagoslov. Konkretno, ta frekvencija znači RADOST. U tom području to znači i oslobađanje osjećaja krivnje i straha, poticanje prihvaćanja stvarnosti. To je frekvencija prve korijenske čakre, planeta Saturn. Vježba, joga ili jednostavno meditiranje na toj frekvenciji budi životnu energiju.
 • 417 Hz jest frekvencija 2. skalarne čakre, tj. frekvencija PROMJENA. Iz podsvijesti briše traumatične događaje i negativne emocije iz prošlosti. U poboljšanju stanja potiče staničnu aktivnost i obnavlja energiju. Njezin je planet Mjesec.
 • 528 Hz jest frekvencija 3. solarne pleksus čakre koja se naziva ČUDO. Boravak ili kretanje u polju te frekvencije potiče kreativnost, maštu, pozornost i intuiciju. Obnavljaju se DNK stanice i podiže razina energije. Posebno je učinkovita pri izgaranju tijela. Njezin je planet Sunce.
 • 639 Hz ili frekvencija 4. srčane čakre ili POVEZANOST i SKLAD. Potiče aktivno funkcioniranje stanica, poboljšava komunikaciju i razumijevanje, potiče toleranciju i jača ljubav. Valovi te frekvencije usklađuju međusobne odnose. Planet Venera.
 • 741 Hz, frekvencija 5. čakre grla, označuje RAVNOTEŽU. Detoksicira tijelo i duh, potiče samoizražavanje i stabilizira stanje osobe. Uklanja mnoge negativnosti. Planet Merkur.
 • 852 Hz, frekvencija 6. čakre trećeg oka usredotočuje se na SVIJEST. Potiče samosvijest i uspostavlja duhovni red i mir. Osnovna je za životnu budnost. Njezin je planet Neptun.
 • 963 Hz, frekvencija 7. krunske čakre, VEZA SA SVEMIROM. Potiče istinsku lakoću misli i omogućuje vezu s podsvjesnim umom. Planet Uran.

Uporabu uređaja ne preporučujemo:

 • Tijekom trudnoće.
 • U bolesnika sa srčanim elektrostimulatorom.
 • Kod epileptičara i/ili shizofreničara.

Više o F-Gen-u pročitajte ovdje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “F-Gen”