Mrežna Trgovina

S-zapp

100.00

Skalarna energija otkrivena je prije mnogo godina i u velikoj mjeri zaboravljena. I danas se pogrešno shvaća, podcjenjuje i nedovoljno iskorištava.

J. C. Maxwell (1831. – 1879.), škotski znanstvenik, otkrio je skalarnu energiju. On je dao velik doprinos matematičkoj fizici i razvio teoriju elektromagnetskog zračenja i elektromagnetskih polja.

Tesla je otkrio da uzdužni elektromagnetski val može prenositi energiju bez gubitaka na daljinu, prolaziti kroz zidove i metal i da nema smjer. S-zapp koristi se Teslinom zavojnicom i povezuje se izravno na Zapper-Pro, koji u ovom slučaju djeluje kao odašiljač i prijemnik u isto vrijeme. Tako je po prvi put dostupna skalarna ploča koja emitira skalarno polje točno na frekvenciji koju želimo.

Više o skalarnoj energiji i S-zappu pročitajte ovdje: S-zapp Skalarna Energija

Kategorije: ,

Opis

U tijelu imamo mrežu energetskih kanala od glave do pete. Taj energetski sustav odgovoran je za to da se osjećamo dobro, zdravo i puni energije fizički i emocionalno.

Vjerujemo da malaksalost ili bolest počinju blokadom naših kanala – metabolizam se usporava, počinje izlučivanje toksina, a snaga volje i razina energije padaju. Skalarna energija koristi ljudima, životinjama i biljkama. Njome se povećava stanična energija, poboljšava cirkulacija, smanjuje bol i upala, pomaže kod ozljeda, potiče našu prirodnu imunosnu funkciju, poboljšava apsorpciju hranjivih tvari, poboljšava kvalitetu sna, poboljšava usredotočenost i pamćenje te smanjuje štetne učinke elektromagnetskog zračenja.

S-zapp ploču spojite na Zapper pro pripadajućim kabelom u utičnicu E1 ili E2. Postavite ploču na ravnu, suhu i čistu podlogu. Područje djelovanja jest oko 3 metra. Ploča je napravljena tako da na nju možemo staviti bocu s vodom ili sokom te zdjelu salate ili nekog drugog povrća ili voća koje želimo oplemeniti skalarnom energijom. Kako biste energizirali prostor, postavite ploču približno na sredinu prostora, za bolju raspodjelu skalarnih valova.

Te frekvencije primjenjuju se za energiziranje vode, sokova, voća i povrća (boca ili posuda stave se na ploču) i za energiziranje prostora, čakri tijela – nazivaju se i solfeggio frekvencije. 8, 174, 285, 396, 417, 528, 639, 741, 852, 963 Hz.

Naravno, Zapper-Pro se također može programirati na isti način kao i za sve ostalo na ETDFL listi čak i pomoću S-zapp skalarne ploče.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “S-zapp”