Što je Zapper?

Što je Zapper, kako djeluje i na kojim se činjenicama temelji njegovo djelovanje na nametnike, viruse i bakterije?

Zapper je elektronički uređaj za uklanjanje nametnika u ljudskom tijelu niskim naponom struje i određenom frekvencijom. Djelovanje Zappera temelji se na činjenici da svaku bolest uzrokuju nametnici (virusi, bakterije, gljivice, crvi) koji postoje u svakoj osobi i mogu samostalno pokrenuti ili sudjelovati kao jedan od okidača za razvoj različitih bolesti. Uklanjanjem tih nametnika tijelo može ozdraviti.

Zapper služi za uklanjanje nametnika. Svaki nametnik ima određenu frekvenciju kojom ga je moguće eliminirati.

Više o tome možete pročitati ovdje: https://zapper-pro.hr/djelovanje/

Svi nametnici pozitivno su nabijeni kao i slobodni radikali u tijelu ili nezdravo tkivo. Zapper malom količinom električne energije opskrbljuje tijelo viškom elektrona, odnosno negativnim ionima, koji neutraliziraju pozitivno nabijene nametnike i slobodne radikale i tako pomaže tijelu da vrati svoju prirodnu ravnotežu i zdravlje. Može se reći da ima sličan učinak kao i uzemljenje kad je tijelo opskrbljeno negativnim ionima.

Osim što izravno uklanja nametnike, Zapper utječe i na vitalnost eritrocita u krvi čineći ih vitalnijima. Time se jača imunosni sustav, a krv se čisti i energizira. Blagotvorni učinak zappera proizlazi iz pravokutnog oblika signala koji generira uređaj, a koji po svojim značajkama podsjeća na slovo “H”. Riječ je o ljudskom živčanom impulsu koji zapravo privlači dodatnu životnu energiju iz okoline te vitalizira tijelo i krv ljudskog bića. Stoga se može reći da osim antimikrobnog djelovanja zapper ima probiotičko djelovanje (podupire život i vitalnost).

Naglasak je u prethodnom tekstu na tome da svaki nametnik, virus ili bakterija ima određenu frekvenciju na kojoj se može eliminirati. Stoga je iznimno važno za određenu dijagnozu, određeni virus ili bakteriju odabrati specifične frekvencije. Potražite ih na popisu frekvencija ETDFL i na hrvatskome jeziku.